IZDELAVA SPLETNIH STRANI

IZDELAVA SPLETNIH STRANI JE SEDAJ BOLJ KVALITETNA. S SVOJIMI IZKUŠNJAMI IZDELUJEMO SPLETNE STRANI ZA PODJETJA, ZNAMKE, POSAMEZNIKE, PRI KATERIH UPORABIMO VSO KREATIVNOST.

SPLETNA MESTA SO KREATIVNA, OSEBNA IN SODOBNA.

ŠIROK IZBOR DIZAJNA TER SPLETNE TEHNOLOGIJE NAM OMOGOČA, DA PRI VSAKI STRANKI DODAMO OSEBNI PRIDIH.

Glede na visoko zainteresiranost za izdelavo spletnih strani smo se odločili, da bomo izdelovali drugačne spletne strani z visoko kakovostjo in drugačnim ozadnjem. Funkcionalnost, lepota dizajna in optimizacija spletnih strani so nam na prvem mestu.

Ne zgodi se velikokrat, da naletite na tehnično brezhibno in lepo spletno stran. Spletne strani, katere izdelujemo mi, niso predpripravljene, saj jih oblikujemo povsem sami, zato je vsaka spletna stran unikatna. Pameten dizajn, in tehnično brezhibna uporabna izkušnja, zagotovi, da vsaka stranka razišče celotno spletno mesto in pride do željene informacije ali izdelka.

Naj bo to izdelava spletne strani za podjetje, socialno omrežje ali spletna strategija, mi poskrbimo z revolucionarnimi rešitvami, svežim dizajnom in tehnično brezhibnostjo. Naše stranke nam zaupajo pri izdelavi spletnih strani, rešitvah, predstavitvijo svoje znamke.

Naše storitve pokrivajo zahtevnejše in tudi manj zatevne stranke. Uporabljamo zadnjo tehnologijo, ko izdelujemo spletne strani, zato poskrbimo, da je vaša spletna stran prikazana tako, da jo lahko vidijo končne stranke.

 

Ker smo v panogi izdelavi spletnih straneh že več let, smo postavili nekaj ključnih sprememb, katere močno vplivajo na trg izdelave spletnih strani. Zaradi tega, smo postavili nekaj zlatih pravil našega poslovanja.

Naše storitve vkjučujejo tudi elektronsko prodajno razvijanje, CMS razvijanje in razvijanje drugih aplikacij.
Povratne informacije strank so nam pomembne prav tako kot funkcionalnost spletnega mesta ter unikaten lep dizajn.
Področje svoje stranke dobro raziščemo, pregledamo in ustrezno nadgradimo področje vaše konkurence, da lahko dosežete željene cilje z vašim podjetjem.

Izdelava spletnih strani po meri

Ko WordPress spletno mesto ni več dovolj, oziroma ko ta sistem ne pride v poštev, vas bo ekipa Global Net ponesla iz ideje v izvedbo vaše želje. Iz virtualne resničnosti kode v resnično življenje v kratkem roku.
Spletni iskalniki, kriptirane aplikacije za delitev posebnih datotek, poslovni portali, mrežne aplikacije niso problem. Sedaj ko ste osvojili idejo, mi prispemo k realizaciji vaših želja.

Izdelava spletnih strani na znanih sistemih WordPress, Joomla...

Don`t hate the game, hate the player v tem primeru neizkušeni oblikovalci spletnih strani v Sloveniji. Ljudje ki govorijo, da WordPress ni zaupanja vreden in da WordPress ni dovolj dober, imajo težavo samo s svojim neznanjem in slabimi govoricami in izkušnjami študentskih razvijalcev in tako imenovanih popoldanskih spletnih razvijalcev. WordPress je eden od najbolj trdnih CMS sistemov na svetu, zato je primeren za uporabo za skoraj vsa spletna mesta. V veščih rokah, kot so ekipe Global Net je lahko WordPress orodje, s katerim je lahko mogoče vse.
Na koncu koncev je pomembno, da ne izbirate platforme, vendar le da izberete pravega spletnega razvijalca, kateri bo izbral pravo platformo za vas.

IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN SAMA IZVEDBA

 

Ko se odločite za vašo idejo bodite posebno pozorni rizik vaše ideje. Vaša ideja je vse in je zlata vredna, zato tudi temu primerno izbirajte ekipo, katera vam bo idejo izvedla.

Izvedba dobrega spletnega mesta ali spletne trgovine običajno ni poceni, zato raje investirajte v vašo idejo in razvijte skupaj z našimi razvijalci idejo do popolnosti in brez napak kot to počne večina konkurece. Večina konkurence, pozorni, da privarčujejo denar, investira v svoj posel napačnim cenejšim spletnim razvijalcem, kar se velikokrat konča, na žalost z neuspehom in več mesečnim zamakom in problemom.

Resnično stanje je, da je kvalitetna in dobra izdelava spletnih strani zahtevna dejavnost, katera zahteva večletno in stalno dodatno izobraževanje, specializacija za posebna področja, da lahko zagotovimo uspešno izdelavo in namen spletne strani. Ekipa Global Net je posebno specializirana na večini področij v katerih je izdelava spletnih strani, tako da je odločitev samo v vaših rokah, ali bo projekt obsojen na propad ali na skupen uspeh, saj se zavedamo, da dober glas seže v vsako vas.

To pomeni, da bomo vaše želje preučili in podrobno načrtovali; ekipa Global Net bo tehnično zagotovila uspešnost izvedbe spletne strani, dizajnerska ekipa bo poskrbela za spletno stran prijazno očem in ekipa SEO bo poskrbela za optimizacijo spletne strani.
Če želite tvegati pojdite raje v igralnico, za resnost in dobro izvedbo kontaktirajte Global Net.