SNEMANJE Z DRONOM

SNEMANJE Z DRONOM JE SEDAJ BOLJ DOSTOPNO
SNEMANJE Z DRONOM
NAROČI SNEMANJE Z DRONOM
Snemanje z dronom in visokokvalitetni videoposnetki.

ZADNJA TEHNOLOGIJA

Naši droni so opremljeni z visokokakovostnimi zadnjimi tehnologijami. Omogočajo snemanje iz zraka iz neverjetnih višin, snemanje z zraka v dvoranah. Z najbolj varnimi sistemi proti zračnim nesrečam, in visokokvalitetnimi kamerami. Droni podjetja Global Net d.o.o. so VARNI in zanesljivi. Pri vseh pogojih in nam omogočajo narediti posnetke, takšne kot si želite.

SNEMANJE IN ODDAJANJE POSNETKOV V ŽIVO

Ker naše stranke niso povprečne, nam naša tehnologija omogoča tudi oddajaje posnetkov.Oddajamo posnetke v živo preko Youtube kanala, Vimeo kanala, Facebook kanala in televizijskih kanalov. Primerno za različne televizijske hiše, radijske postaje, bloggerje in druge.
_
s

HITRA ODZIVNOST

Svoje delo jemljemo skrajno resno.Naši piloti dronov stalno dosegljivi na telefonih za kliente, da omogočijo vzlet drona tudi v kriznih situacijah.kot so pri različnih požarih, reševanjih in drugih kriznih trenutkih v katerih lahko drona uporabimo ne samo kot zabavo ali snemanje ampak tudi kot rešitev in nadzor v kriznih trenutkih.

VIDEO PRODUKCIJA ZRAČNIH POSNETKOV

Za našimi dolgoletnimi izkušnjami vam nudimo tudi videoprodukcijo zračnih fotografij. Iz njega ustvarimo primerne oglase, poročne posnetke, spominske videoposnetke in vse druge posnetke. Video produkcija je mogoča tudi, če stranka ni opravljala storitve snemanja z dronom pri nas.

SNEMANJE Z DRONOM LAHKO UPORABITE ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI.

SNEMANJE POROK, SNEMANJE  NEPREMIČNIN, SNEMANJE ZA RAZLIČNA PODJETJA IN POSAMEZNIKE.

POLETIMO SKUPAJ

Načrtujemo in snemamo posnetke iz zraka in iz zemlje in vam s tem omogočimo unikatne in lepe videoposnetke, kateri vam omogočijo vaš cilj. Pred izvedbo načrtujemo in izdelamo načrt, ki bo najbolj ustrezal, da skupaj dosežemo zaželjen cilj.

Konceptno snemanje, videoprodukcija vse na enem mestu, da skupaj dosežemo vrhunske rezultate.

NAŠI OPERATERJI SO VISOKO IZKUŠENI PILOTI DRONOV Z DOBRIMI DOSEŽKI Z DRONI IN VELIKO URAMI LETENJA. IZKUŠENOST IN VARNOST JE NA PRVEM MESTU. PRI PODJETJU GLOBAL NET D.O.O. NE ODDAJAMO DRONOV, ZATO JE MOŽNO DRONA NAROČITI IZKLJUČNO SAMO Z OPERATERJEM IN NE BREZ NJEGA. BOLJE VARNOST IN DOBRA FOTOGRAFIJA KOT NESREČA IN SLAB GLAS O DRONIH.